Økologien på Køge Torv

Firmanavn: Urtopia Frilandsurter

Hvad sælger vi: økologiske planter, krydderurter, grønsager og delikatesser

Søger du ØKOLOGIEN på Køge Torv er du kommet til den rigtig stadenr. 28

på Vestergade lige over for Cafe Vanilla - kik efter det røde

Med på torvet har vi altid et stort udvalg der vil friste dig. Du vil finde lokal vare som, økologisk frugt og grønt, krydderurter fra friland, og i uplantnings sæsonen er der økologiske udplantningsplanter fra Gartneriet og meget snart også økologiske æg fra fritgående høns. 

Vi sætter en stor ære i at indkøber så lokalt som muligt og vores leverandører skal brænde for økologi og kvalitet.

"Der er smag til forskel."


OBS! Skal du har sanselig smag til din mad er vi primærforhandler på de aromatiske krydderurter fra friland. Alle krydderurter får deres smag fra det klima de vokser i.
Med udsigt til Stevns Klint Verdensarv ligger gartneriet Urtopia udsat for elementernes rasen. Her vokser krydderurterne langsomt og økologisk uden tilført vanding. Smagen i dem vokser i takt med at vilden rusker i dem. På markerne er der kun én vækstsæson. Det gi’r al jordens kraft til urterne, sen høst der varer helt til dagfrosten kommer.

Derfor hedder de Urtopia frilandsurter. Mere vejr - mere smag. 

Det samme gælder for vores økologiske tomater, alle er valgt på deres gode smag, frø er hovedsaglig fra kogekonen Camilla Plum, hun ved om nogen noget om dejlig smag smile

Vi har smagsprøver, mød producenten og andre årstidsbestemte arrangementer og går du forgæves så bestiller vi gerne hjem til dig.
                                       På gensyn på Torvet i Køge - Kig efter det røde 

Kontakt information:

Hjemmeside: www.urtopia.dk

Mail: frilandsurter@gmail.com

Telefon: +45 2991 6930